Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | september 22, 2016

THOROWBACK TARIFA

DSC_1870 DSC_1995 DSC_1888 DSC_1831 DSC_2005 DSC_1854

Här är lite throwback bilder från vår resa till Tarifa i början på sommaren! Som jag njöt dom där två dagarna. Vi har bestämt att ta en liten mini-semester, bara vi tre (eller fyra med V dårå) varje sommar, det kan ju vara lite mysigt. Man behöver inte åka så långt alls, bara checka in på ett hotell och få vara någon annanstans än just hemma för några dagar. Inte behöva laga mat, städa eller ens bädda sängen. Fantastiskt skönt. Längtar redan till nästa gång <3

//Here are some throwback pictures from our trip to Tarifa in the beginning of the summer! As I enjoyed these two days. We have decided to take a little mini-vacation, just the three of us (or four when V comes) every summer, that would be so nice. You don’t have to go far away, just to check in at a hotel and be somewhere else than home for a few days. Not having to prepare food, clean or even make the bed. Amazing! I´m already longing for next time <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här