Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | september 15, 2016

THROWBACK WEDDING

TBT
DSC_7789 DSC_7853 DSC_7780 DSC_7845

Det är med blandade känslor som jag tittar på dom här fantastiska bilderna. Så mycket glädje, så mycket kärlek. Dagen då dom två äntligen blev ett efter många år tillsammans. Jag skrev det förut och jag skriver det igen, det här bröllopet var det absolut vackraste jag har varit på. Kyrkan som låg uppe i bergen med en utsikt utan dess like var så magiskt. Jag förstår att både Matilda och Mattias älskade den här platsen. Så vackert. Jag är glad att jag fick vara med och fira deras kärleksdag, den kommer jag minnas för alltid.

Det har nu gått nästan två månader sedan Matildas olycka och det går inte en dag utan att jag tänker på henne och på Mattias. I början när jag tänkte på dom hade jag mest bara panik, men nu har jag mer fått ett sorts lugn vilket känns skönt. Jag läser ofta Mattias blogg och det gör mig varm i hjärtat att han verkligen gör allt för att gå vidare med sitt liv och fortsätter leva, det är precis vad jag tror att Matilda hade velat. Eller jag tror inte, jag vet att det var det hon hade velat. Fina fantastiska Matilda. Du är så otroligt saknad <3

//It´s with mixed feelings that I look at these amazing pictures. So much joy, so much love. The day that the two of them finally got to be one after many years together. I wrote it before and I will write it again, this wedding was the most beautiful wedding I´ve ever seen. The church up in the mountains with a view out of this world was magical. I understand that both Matilda and Mattias was in love with this place. So beautiful. I´m happy that I got to be there with them on their love day, I will remember it forever. 

It now has been almost two months since Matildas accident and not one day passes by without me thinking of her and Mattias. In the beginning when I thought of them I just felt panic, but now I have a different kind of peace which feels good. I often read Mattias blog and that makes me warm inside since he seems to do everything to move on with his life and keep living, thats exactly what I think that Matilda would want. Or I don’t just think, I know that that´s what she would have want. Beautiful amazing Matilda. You are so incredibly missed <3


2 kommentarer2 kommentarer om “THROWBACK WEDDING”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fantastiskt fina!! <3

    Jag har läst Mattias blogg i många år och känner samma som du gör, glädjs med honom att han åker skidor igen och kan göra det med en bra känsla! Sen är det fantastiskt och har alltid varit hans magiskt fina bilder!

    Svara
  • Ja verkligen. Det är för hemskt för att ens kunna ta in allting. Men som du säger, nu glädjs man för hans skull som åker skidor igen och går vidare 🙂
    Kram <3

    Svara