Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | september 8, 2016

OUTFIT THROWBACK

Outfit 6.4OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Outfit 6.2

Här har ni en av mina allra första outfits jag fotade för min förra blogg. Jag minns det här så väl! Jag och Jens var nere i Spanien i en vecka och jag hade precis startat bloggen och tyckte att det var sååå kul med att redigera bilder och lära mig massor av nytt. Både han och jag tog bilder precis hela tiden! Dom här bilderna var precis utanför min pappas hus och jag minns hur jag tyckte att dom blev så fula, haha. Mitt hår hade en sån konstig färg här då jag försökte bli blond efter att i flera år varit jättemörk hårig vilket inte var det lättaste. Jag gick runt med oranget hår i flera veckor för att vänta in att färga igen, hehe. Nu tycker jag dock inte att det såg så farligt ut och att bilderna var rätt fina ändå. Gud vad hård jag var mot mig själv förut. Undra varför, jag var ju jättesöt där (om man nu får säga så om sig själv, hehe) <3

//Here is one of my first outfits that I posted on my last blog. I remember this so well! Me and Jens were in Spain for a week and I had just started the blog and thought it was so much fun to edit pictures and learn all kind of new things about it. Both me and Jens took pictures all the time! These pictures was just outside my dads house and I remember how I thought that they looked so ugly, haha. My hair had such a weird color after trying to get blond after a long time of being dark. That was not so easy I can tell you. I walked around for weeks with orange hair just because I had to wait to try to color it all over again, hehe. Although now I don’t think it looked that bad and the pictures are nice too. God how hard I was on myself before. I wonder why, I was really pretty here (if you can say things like that about yourself, hehe) <3


8 kommentarer8 kommentarer om “OUTFIT THROWBACK”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså du är ju galet snygg både då och nu!!! Men man är alltid för hård mot sig själv. Vare sig det är håret, eller kroppsformen eller hur kläderna sitter eller hårfärgen!?

  Och outfiten, dom där stövlarna är sjukt snygga på dig! Leo-print och svart tillsammans är underskattat! Man borde ha det oftare. 😉 <3

  Svara
 • Tack fina du, du är alltid så snäll 🙂

  Tack!! Älskar dom! Dock är dom syntet (gamla från Zara) så man blir mega varm om fötterna i dom, hehe. Men det är typ värt det för att dom är så najsa 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Så snygg verkligen!!

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara
 • you look stunning! why did you end your last blog? i asked myself this question!all the best 🙂

  Svara
 • Thank you <3<3
  I just didn´t have the motivation to blog anymore, and just a week after I took a break from the blog (I planned to just take a break at first) I found out that I was pregnant and didn´t really feel that I wanted to share that. I was so afraid of that something bad would happened so I didn´t want anybody to know about it..
  Hugs <3<3

  Svara
 • Så snygg! Precis som nu 🙂 men man är alltid för hård mot sig själv, jag är likadan :-/ vi får bli bättre på att vara snälla mot oss själva 🙂

  Svara
 • Tack fina <3
  Ja verkligen, det måste vi bli bättre på!!
  Kram <3<3

  Svara