Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | september 1, 2016

A RAW THROWBACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Restaurang Raw 8OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raw Restaurant in Stockholm..

Idag kör vi en mat-throwback, torsdag och allt. Om jag ska vara helt ärlig så försökte jag hitta andra bilder att se tillbaka på men jag har på riktigt nästan visat er alla gamla bilder (värda att visa) jag har. Jag har alltid varit dålig på att ta kort, förutom under tiden jag bloggat tidigare, så det är nog därför. Hoppas det är okej ändå.

Tillbaka till maten och den här restaurangen! Det kan vara en av mina favoriter i Stockholm – Raw. Den ligger vid Sankt Eriksplan och är verkligen värt ett besök. Dom har allt från sushi till kött så dom flesta tror jag hittar någonting dom gillar på menyn. Min favorit rätt är fisk-spätten, mums alltså. Såserna man får till är magiska. Som sagt – ni måste testa. Tips till er <3

//Today we do a food-throwback, thursday and everything. If I´m going to be totally honest with you I tried to find some other pictures to look back on but I have already showed you all the old pictures (worth showing) that I have. I have been very crappy at taking pictures, except the time I was blogging before, so thats why. I hope that it´s okey anyway. 

Back to the food and this restaurant! It is one of my absolute favorites in Stockholm – Raw. It´s located right next to Sankt Eriksplan and is really worth a visit. They have everything from sushi to meat on their menu so I think most of the people can find something they like. My favorite is the fish-sticks, yummy in my tummy. The sauces that you get with the dish is amazing. As I said – you need to try it. Tips for you <3


6 kommentarer6 kommentarer om “A RAW THROWBACK”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Thanks for the tip! Next week Im going to Stockholm for the first time..maybe I’ll try this restaurant. I’m so eager to go and visit! Besos!

  Svara
 • Oh hit fun 🙂
  I hope you have a nice visit 🙂
  Hugs <3

  Svara
 • Hej!
  Hittade ditt inlägg från några veckor tillbaka där du tipsar om onödiga och nödvändiga köp till bebis – toppen för en förstagångsgravid!
  Undrar över andningslarmet ni använt. Du skriver att ni haft larmet ”på Livia” varje natt, vad för typ av larm är det? Eller har ni haft sånna ’plattor’ under hennes madrass i babynestet/i er säng? Hur har det då funkat rent praktiskt? Vill verkligen också köra på andningslarm och behöver tips:) Tack snälla på förhand!

  Svara
 • Hej, åh vad kul att du gillade det 🙂
  Vi hade först snuza hero go. Den sätter man fast på blöjan och den tyckte jag funkade bäst när hon sov lite här och var när hon bara var några månader. När hon sen började sova i egen säng (och blev så stor att hon drog bort larmet) så kör vi på babysense 5. Det är plattorna som du skrev om. Dom funkar super 🙂
  Kramar <3

  Svara
 • Åh, tack för svar! Snuza hero verkar ju verkligen smidigt i början. Även om bebis inte är färdigbakad än på ett tag så kan jag redan känna av oron som kommer komma…andningslarm känns ju verkligen som en trygghet då. Tacka vet jag alla fina mammabloggar som finns, bästa tipsen kommer ju från er:) Kram!

  Svara
 • Ja jag förstår din oro! Fattar inte varför man inte rekommenderar det till alla, det gör ju ingen skada liksom? 🙂
  Kör på snuza hero först när bebis inte rör sig så mycket och gå över till plattorna sen! Det gjorde jag 🙂
  Massa kramar <3

  Svara