Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | augusti 25, 2016

THROWBACK THURSDAY

MonacoOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monaco 2014..

Här är lite bilder från när jag och Jens hade en helt magisk dag i Monaco för två år sedan. Jag älskade verkligen hans pool på taket, så synd att han inte har den lägenheten kvar längre! Dom flesta av hans vänner bodde där tidigare men när alla flyttade därifrån så gjorde Jens det också. Visserligen är hans nya lägenhet större men den har ingen pool på taket. Det är väl det ena eller det andra man får välja antar jag.

Jag har alltid varit väldigt restriktiv med bilder på mig själv i bikini och har faktiskt inte lagt upp den här bilden förut. Jag vet inte varför jag inte har velat det tidigare, jag antar att det är för att jag alltid har haft en ganska skev kroppsuppfattning. Jag tycker, och har alltid tyckt, nämligen att jag alltid ser så tjock ut. Hur kan jag ha tyckt det om den här bilden? På riktigt? Man kanske ändrar sitt sätt att tänka när man blir äldre, jag vet inte. Nu tycker jag i alla fall att jag var hur fin som helst och skulle typ ge vad som helst för att få se ut sådär igen, hehe. Får kämpa för det sen när ”V” är ute, längtar <3

//Here are some pictures from when me and Jens had a magical day in Monaco about two years ago. I really loved his pool on the roof, I´m so sad that he doesn’t live in that apartment anymore! Most of Jens friends lived in the same building before but after everyone left, Jens did too. Although, his new apartment is bigger but it doesn’t have a pool on the roof. It´s one or the other I guess, so you have to choose. 

I have always been very restrictive with bikini pictures of myself and actually haven’t posted this one before. I don´t know why I haven’t posted it before, I guess it´s because of my distorted body image. I think, and have always thought, that I look so fat. How could I have thought that about this picture? For real? Maybe you change your way of thinking when you get older, I don’t know. Now I think I looked super nice and I would do anything to look like that again, hehe. I have to fight for that when ”V” is born, can´t wait <3


16 kommentarer16 kommentarer om “THROWBACK THURSDAY”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You looked great! And you still do.
  Do you remember what your weight was in that picture? And what is your height?

  Svara
 • Thank you <3<3
  I think I weighed about 54 kg and I´m 168 cm 🙂 <3<3

  Svara
 • Du var fin då och är lika fin nu!! <3
  Tror tyvärr att dom flesta tjejer har en skev bild av sig själv. Sitter ingen lycka i att ha "den snyggaste kroppen". Men jag känner igen mig i det också, jag tyvker heller inte att min kropp är som jag önskar varje dag och ser mig själv som lite större ibland. Vilket jag vet att jag inte är, inte heller smal.
  Men när man ser så många andra som har en toksnygg kropp så ser man nog automatiskt ned på sig själv? <3

  Svara
 • Tack fina du <3<3
  Ja så är det nog..
  Kramar <3<3

  Svara
 • Supersnygg då och nu! Förstår precis vad du menar med skev kroppsuppfattning, jag känner samma sak. Men en riktig drömkropp är det där haha!

  Svara
 • Tack fina <3
  Ja fy. Man ska verkligen inte vara så hård mot sig själv och försöka vara nöjd att man har en kropp som funkar. Livet är för kort för att tänka på sånt!!
  Kram <3<3

  Svara
 • You look great! Even if u are a bit heavier now (which is normal while pregnant). You have a pretty face my dear!

  Svara
 • Thank you <3<3

  Svara
 • Lika vacker då som nu 🙂 <3

  Svara
 • Tack fina <3<3

  Svara
 • Du är ju supersnygg!!! Lite kul och följa dig nu för jag är gravid och ligger 2 dagar efter dig 🙂 men för mig är det första barnet!!

  Svara
 • Tack fina!
  Åh vad kul!!! Grattis!! <3<3
  Du får uppdatera lite här du också om hur du mår och så om du vill, alltid kul att läsa 🙂
  Kram <3<3

  Svara
 • Du är så himla fin! Kram

  Svara
 • Tack fina du <3<3

  Svara
 • Finaste ju!<3

  Svara
 • Tack bästa <3<3

  Svara