Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | juni 10, 2016

Matchy-matchy

tränng gina

Aprikos tajts – Här // Aprikos top – Här // Svart top – Här // Rosablå top – Här // Shorts – Här // Rosablå tajts – Här 

Jag plågar mig själv lite här i sjukstugan med att leta efter nya snygga träningskläder. Jag har fortfarande inte riktigt kommit igång igen efter Livia men är så peppad på att komma tillbaka till mitt vanliga jag. Innan Livis föddes tränade jag runt 3-4 gånger i veckan och det borde jag verkligen börja med igen. Varför sitter det så långt inne? Jag fattar inte det.

Dom träningskläderna jag har är gamla och tråkiga och jag vet att min motivation skulle höjas med lite nya träningskläder. Jag älskar dom aprikosfärgade byxorna och toppen! Dock kommer det vara för varmt för att ha här nere just nu men ändå. Senare i höst och i vinter så funkar det ju. Shortsen är i alla fall givna, jag äger inga träningsshorts så det är ett måste. Har ni några andra tips på snygga träningskläder? Gärna matchande set, älskar sånt! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Matchy-matchy”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersnygga!!!
  Jag brukar blanda lite, men jag tyvker Nike är det bästa märket för min kroppsform och dom har inte bara svarta kläder. Lite onödigt dyra ibland kan jag däremot tycka. Eftersom jag tränar ganska mycket så används kläderna ofta och där med slits lite snabbare än för någon som tränar ibland.
  Men jag köper mycket från stadium och deras märke soc. Mest linnen och tights där ifrån, sköna material som är mjuka. Jag gillar inte när det blir elektriskt så brukar köpa dom linnen som är mjuka och inte sitter supertight för man vill kunna andas 😉 brukar köpa såna där fuktionsstrumpor från hm, 3-pack i lite olika färger och svart. Inte världens bästa efter några tvättar men sköna och ett bra pris!

  Svara
 • Åh tack för tipsen <3<3<3 Jag brukar också gilla Nike men som du säger, onödigt dyra.
  Tack tack igen! Kram <3<3

  Svara
 • Kolla adidas nys Stella McCartney kollektion, den med blommor framförallt ÄLSKAR den!! Adidas överlag har massa färg nu i vår/sommar kollektionen tycker jag så tycker verkligen att dom har blivit kanon på sistone 🙂 ett tips som jag brukar göra är att bestämma mig för att bara gå ut och gå (får då kommer jag alltid ut) men har träningskläder på mig och väl ute brukar det oftast sluta med att jag springer lite också.. Haha. /Evy

  Svara
 • Å tack för båda tipsen, hehe 🙂 Det stämmer verkligen att det slutar med löpning när man ändå har träningskläder på sig, sjukt, hehe 🙂 Kram <3<3

  Svara
 • Jag tycker också Nike eller stadiums märke soc, prisvärda träningskläder som ofta även finns i roliga mönster och många varianter. Kram 🙂

  Svara
 • Tack fina <3<3<3

  Svara