Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | mars 28, 2016

Nu är det dags

Träning stadion 12 Träning stadion 8 Träning stadion 13

Det här var för 2 år sedan när jag hade ett bra träningsflow..

God morgon! Jag kickade igång den här veckan med en löprunda. Om det är någon träningsform jag tycker om så är det löpning, resten är inte riktigt min grej. Jag förstår att man måste köra styrka för att få en stark kropp men jag kan ärligt säga att jag hatar det. Det enda jag gillar med styrketräning är känslan efteråt, ingenting annat. Min plan nu är att försöka få till 3-4 löprundor och 2-3 styrkepass i veckan. Jag hoppas hoppas jag kan hålla mig till det, min kropp skulle uppskatta det.

Planerna idag är inte så många. Det är ju röd dag idag så allting är stängt. Här är söndagar heliga så när jag säger att allt är stängt så är verkligen ALLT stängt. Sjukt. Vi får se vad vi hittar på. Ha en fin dag vad ni än gör <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Nu är det dags”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Michaela! Åh vad glad jag blir över att du börjat blogga igen! Fullkomligt älskade din tidigare blogg, blir så inspirerad av dig! Grattis till Livia, en sån liten sötnos! Jag har en fråga om ditt hår som är så vackert! Har du fortfarande så långt hår som på bilderna ovan? (träningsbilderna). Eller har du klippt det? Du hade alltid så fina lockar förut så jag är mest nyfiken om du har en ny ”hårstil” idag? 🙂 Kram!

    Svara
  • Å tack! Det gör mig glad 🙂
    Jag har faktiskt ganska precis klippt mig lite kortare! Brukar köra på lockat rätt ofta fortfarande men håret är inte lika långt. Mitt hår har en tendens att växa ganska snabbt så det är skönt att klippa en bit någon gång per år, det blir så mycket fräschare då tycker jag! Men i princip har jag nog samma hårstil, en aning kortare men annars samma 🙂
    Kram!! <3<3

    Svara