Det förekommer cookies på michaeladeler.com. Genom att fortsätta läsa på michaeladeler.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:59 | mars 17, 2016

Torsdag

Livia Spanien Livia Spanien 2 omgjord

Min lilla tjej

Nu har jag precis fått den här lilla tjejen att sova och har tid att sätta mig en stund framför datorn. Idag har vi hunnit med en långpromenad i hamnen och sen en lunch på La Sala med massa tjejer, väldigt trevligt. Livia är fantastisk att ha med sig överallt, hon är alltid så snäll och gnäller ingenting. Jag är verkligen lyckligt lottad som har fått en sån glad och nöjd tjej. Sånt kan säkert ändras över en natt så jag njuter så länge det varar. Jag tänkte sätta mig snart och skriva en liten kortfattad presentation av den här lilla damen så ni vet vem hon är. Ni kommer ju självklart att få lära känna henne mer i bloggen allt eftersom tiden går också men jag tänkte att det kan vara roligt för er!

Nu ska jag bänka mig i soffan framför Gåsmamman som börjar klockan 21. Ni har väll inte missat den serien? Den är på riktigt den absolut bästa svenska serien jag har sett. Alexandra är helt fantastiskt duktig. Ha en trevlig kväll <3


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här